De merken van Fashion by JuDe labels die wij aanbieden zijn zorgvuldig geselecteerd. Wij kopen in wat WIJ mooi vinden en zoals eerder gemeld houden wij niet van voorgekauwde thema’s. Het moet bij FASHION by JU passen. Het MOET bij de klant passen die ons bezoekt, kwalitatief iets te bieden hebben en een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. Comfort is heel belangrijk, goede pasvormen ook. Het moet anders zijn, niet doorsnee. Onze klant is immers óók selectief, uniek en niet voor niets klant bij ons. Wij vragen ons altijd af: wat wil de klant? Hierbij denken wij aan haar job, haar thuissituatie, haar hobby’s, haar onzekerheden, haar stress-factor en haar liefde(s). Wat wil ze benadrukken? Wat wil ze niet, wat wil ze wel?

Door hier rekening mee te houden ontstaat een gevarieerd aanbod; Nationaal en Internationaal. Van Casual tot Classic, van eenvoudig tot uitbundig. Van budget tot een wat hoger segment. Wij vullen de collecties aan met bijpassende accessoires zoals sieraden, tassen, kousen en schoenen. 

Wij leveren de maten 34 tot en met maat 46, van XS tot en met XXXL.

Tevens tref je bij ons een leuke collectie Home Decor aan, aangepast naar de tijd van het jaar en de collectie die voorhanden is. 

Kijk voor ons actuele merkenaanbod in onze webshop.